Preguntes freqüents - Xocolatada Solidaria

Preguntes freqüents

 

Què és la Xocolatada solidària?

És una mobilització solidària en què participen cada any centenars de col·legis, instituts, empreses i entitats diverses que volen ajudar a investigar el càncer infantil. Per fer-ho, organitzen un berenar o un esmorzar al centre, on cada participant aporta un petit donatiu per la seva tassa de xocolata calenta.

Qui pot participar-hi?

Qualsevol centre educatiu, empresa o institució (acadèmia, conservatori, etc) que vulgui sumar-se en la lluita contra el càncer infantil.

Quan és millor organitzar-la?

Qualsevol dia és perfecte per organitzar una Xocolatada solidària, però potser sembla una bona opció fer-ho el 15 de febrer, ja que és el Dia Internacional del Càncer Infantil. L’important és que s’adapti al dia i l’hora que més convingui a l’entitat organitzadora.

Com puc comprovar que la meva xocolatada s'ha inscrit correctament?

Podràs comprovar-ho dins de la pàgina INSCRITS 2024. Al “Mur d’inscripcions” apareix un llistat de totes les inscripcions efectuades i pots buscar la teva per nom o població.

Qui aporta la xocolata?

La xocolata l’aporta cada centre educatiu, empresa o entitat organitzadora, els qui sovint demanen la col·laboració altruista d’algun proveïdor intern o extern.

Quin és el donatiu mínim?

No hi ha un donatiu mínim. Cada entitat organitzadora decideix el donatiu a aportar per cada tassa de xocolata. A vegades, el donatiu ha estat de lliure elecció per les famílies dels alumnes o pels empleats de l’empresa.

On hem d'ingressar la recaptació?

Un cop acabada la xocolatada, podeu ingressar tot el recaptat per transferència o amb targeta de crèdit a l’apartat DONA o a través d’aquest enllaç indicant el codi d’inscripció del centre. Anirà directament a un compte de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona.