Preguntes freqüents - Xocolatada Solidaria

Preguntes freqüents

 

Què és la xocolatada solidària?

Es tracta d’organitzar amb motiu del dia internacional del càncer infantil, el 15 de febrer, una XOCOLATADA SOLIDÀRIA en la qual totes les persones del teu entorn, escola, entitat o empresa, comparteixin un esmorzar o berenar solidari i contribueixin a fer que la investigació del Càncer Infantil continui endavant.

Qui pot participar?

Tothom el que vulgui organitzar una xocolatada solidària per al càncer infantil.

Podem fer la xocolatada un altre dia que no sigui el 15 de Febrer?

Per descomptat, cada escola, entitat, empresa, pot organitzar-la quan li vagi millor. El mes de febrer és el dia internacional del càncer infantil i per això suggerim que sigui el més proper al dia 15 però es tracta d’una data flexible i que podeu adaptar a les vostres necessitats i activitats del calendari.

Com podem saber si ens hem inscrit?

A l’apartat Mur d’inscripcions del menú Participa, surt un llistat de totes les inscripcions i pots buscar la teva per nom o població.

En quin horari l’hem d’organitzar?

En quant a l’organització, entenem que cada escola o empresa pot organitzar-ho a la seva manera, ja que cadascun té els seus horaris i obligacions. Per si us serveix d’ajuda, a la nostra pàgina web, a l’apartat “la teva xocolatada”, hi ha infinitat d’experiències d’altres xocolatades solidàries que et poden servir d’inspiració.

Qui posa la xocolata?

La pròpia escola, empresa o persones interessades en el projecte són les que s’organitzen amb la xocolata.

Quin preu de donació per la tassa de xocolata?

Cada organització aplica una tarifa solidaria per l’activitat. Pots consultar a Explica la teva xocolatada altres experiencies.

On hem d’ingressar els diners?

En l’apartat ‘donacions’ hi ha el compte corrent on s’ha d’ingressar. L’import obtingut es destinarà íntegrament a
aquesta causa i s’ingressa directament en un compte de titularitat de l’Hospital Sant Joan de Déu.