Com participar - Xocolatada Solidaria

Com participar

 

Per participar a la Xocolatada solidària el primer que s’ha de fer és inscriure’s en aquest formulari. D’aquesta manera, podrem enviar-te els materials pel dia de la celebració i donar-te el teu codi d’inscripció.

Pel dia de la celebració, podeu fer-ho on millor us convingui. Si l’organitzador és un centre educatiu, podeu realitzar-la a l’aula, al pati, al menjador, per curs, a l’hora de la sortida, etc. I, si es tracta d’una empresa o entitat, podeu fer-ho a l’oficina, a l’office o a la sala habitual de reunions.

Per a que la vostra xocolatada sigui un èxit, us donem alguns consells:
1. Informar amb temps…

… a les famílies dels alumnes o a tots els empleats, si es tracta d’una empresa, del dia i l’hora que organitzareu la Xocolatada solidària, així com del donatiu que considereu més adequat.

2. Preparar la xocolatada…

… de la forma que més fàcil us resulti: demanant la col·laboració altruista de comerços o empreses properes, comprant el material amb pressupost del centre o de l’AFA. També podeu escollir sucs, cafès o batuts de xocolata i acompanyar-los de pa de pessic.

3. Formar un equip de voluntaris…

… per preparar la xocolata, així com servir-la a tots els participants. També seran els responsables de recollir els donatius.

4. Un cop acabada la xocolatada…

… podeu ingressar tot el recaptat per transferència o amb targeta de crèdit a través d’aquest link indicant el codi d’inscripció del centre.