Escola Cèsar August, Tarragona - Xocolatada Solidaria

Escola Cèsar August, Tarragona

abril 3, 2018

El passat divendres 23 de febrer, l’escola i l’AMPA del Cèsar August de Tarragona van celebrar la seva xocolatada solidària amb la finalitat de recaptar diners per a l’hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Tan aviat com va arribar la informació a l’AMPA procedent de l’escola, es va decidir que era indispensable participar en aquest projecte i vam demanar ajuda a l’empresa Cuina i Gestió –encarregada del servei de menjador-, tan aviat els vam proposar, no van dubtar ni un segon, la iniciativa valia la pena i el nostre cuiner Ramon va preparar 80 litres de llet amb xocolata desfeta. La xocolata la vam acompanyar d’uns melindros per a sucar. 

A les 16:30, aprofitant la sortida dels infants de les classes i fins a les 18:00, hora que finalitzaven les darreres extraescolars, diversos pares vam estar venent un got de xocolata i melindros al preu d’un euro. Vam repartir tres-centes cinquanta racions entre grans i petits que va fer les delícies dels més llaminers.

Tots els pares van estar d’acord que la iniciativa era fantàstica i tots s’hi van sumar ja que és una manera senzilla de col·laborar en una tasca tan important com aconseguir finançament per a la investigació d’una malaltia terrible per als nostres petits. D’una forma molt festiva, tots ajudem i tots sumem.

Per part de l’escola i de l’AMPA Cèsar August de Tarragona, valorem molt positivament participar en aquestes tipus d’activitats totes les vegades que sigui possible. Agrair al Ramon, el Jaume, la Blanca, el Salva, l’Ester, la Marta, la Núria, el Raul, el David, la Isabel, les dues Sílvies i la Paqui per organitzar-lo i participar.