Caramels Moda Infantil - Xocolatada Solidaria

Caramels Moda Infantil

abril 3, 2018

Hola, us explicaré com va sorgir l’idea de la xocolatada solidaria, tinc una amiga d’infantessa que te un fill amb la malaltia des de fa 2 anys, la seva lluita es un exemple de vida, sempre somriu, es diu Lluc Sabaté Cid, la seva mare va anar a la escola amb mi.

Un dia em va passar per whatsapp, un enllaç on explicava lo de la xocolatada, vaig pensar vinga fes algo!! en primer lloc volia fer-ho a la meva botiga a nivell particular ,però llavors parlant amb una amiga i veïna de botiga vam decidir comentar-ho a les botigues del carrer on estem ( carrer gorria ) tenim un grup de whatsapp ho vaig comentar i totes van venir d’acord de ficar diners per a comprar la xocolatada i tots els estris necessaris i organitzar-ho al carrer, tallant-lo a la circulació i fent la xocolatada. La sorpresa meua va arribar quan vaig demanar al ajuntament permís per a tallar lo carrer a la circulació i explicar-los el motiu, es van oferir a pagar tots els despeses de la xocolatada, després el col·lectiu de  cuina de Sant Carles de la Ràpita va col·laborar fent la xocolata, el bar on es feia ,va col·laborar amb 100 racions més, les botigues del carrer gorria aportant donatius, una escola del poble va col·laborar amb el pa , les amigues de la mare , algunes botigueres i el regidor de ciutadania de l’ajuntament van repartir xocolata per a 600 persones aproximadament.

Va tenir molt bona resposta per part  de la gent de la població i si crec que es pot organitzar cada any, encara que no siguem una entitat , escola o ajuntament, podem ajuntar-ho tot i fer una bona combinació.

 

Moltes gràcies a valtros per la feina que feu , el nostre es un granet de sorra, #totespoc.