Alba Clínica Dental - Xocolatada Solidaria

Alba Clínica Dental

abril 3, 2018

CANCER INFANTIL uff vam pensar que dur!, però quina manera tan bonica d’enfocar una recollida de mitjans per la investigació,  que una xocolatada solidaria, ens vam enamorar de la causa només veure-la i el mateix somriure que nosaltres intentem repartir a la nostra clínica ens va fer servei per poder enfocar la xocolatada!.

Tenim un grup de treballadors i en el moment de la proposta tot es va posar en marxa, uns van aportar coses fetes a casa seva, d’altres van col·laborar en la organització perquè tot fos un èxit!

El mateix dia pel mati estàvem una mica nerviosos… com encaixar una xocolatada en un dentista?, doncs va ser molt curiós i divertit! Els nostres pacients els millor aliats! i la gent de Reus i Tarragona , van demostrar la seva solidaritat! Aquells nervis inicials es van anar borrant. Que es el més xulo que va passar? doncs que la guardiola es va anar omplint, els nostres somriures no van parar durant tot el dia i que vam treballar amb una olor boníssima a xocolata i tot per una immillorable causa, com la del CANCER INFANTIL. Repetirem segur!