Escola Vedruna Girona - Xocolatada Solidaria

Escola Vedruna Girona

abril 9, 2018

L’escola Vedruna Girona , ha participat per primer any en aquesta iniciativa que ens ha semblat molt interessant.
Nosaltres ens vam fer ressò d’aquesta activitat a través d’un e-mail que vam rebre on s’explicava en què consistia l’activitat solidària i se’ns convidava a participar-hi.
En cap moment vam dubtar en portar a terme l’activitat, vam acordar un dia concret i vam informar a tota la comunitat educativa per tal de tenir la major participació possible. A l’escola fem altres campanyes solidàries i aquesta també ens va semblar molt interessant i molt propera ja que tenim el cas d’un alumne.
Des de l’Associació de Gent Gran de Sant Julià de Ramis se’ns va proporcionar la xocolata en pols i la llet, la germana Fina (cap de Pastoral de l’escola) es va encarregar dels melindros; vàrem tenir en compte que els alumnes amb algun tipus d’al·lèrgia i/o intolerància alimentària també poguessin participar de l’esmorzar solidari amb aliments aptes per ells. Els cuiners de l’escola van preparar la xocolata per l’hora del pati i els mestres i professors ens vam encarregar de repartir la xocolata i els melindros i de recollir els diners de la donació.

La participació dels alumnes i altres membres de l’escola va ser molt alta i estem molt satisfets de la dinàmica de la campanya i dels diners recollits per fer el donatiu. No trobem cap inconvenient en participat altres anys en aquesta iniciativa tan emotiva que lliga molt bé amb el nostre ideari d’escola cristiana i amb el nostre programa d’Educació per a la Sostenibilitat.

 

Felicitats per la iniciativa i moltes gràcies per deixar-nos formar part.