Criteria, empresa de consultoria - Xocolatada Solidaria

Criteria, empresa de consultoria

maig 3, 2018

Criteria és una empresa de consultoria en recursos humans i formació amb oficines a Barcelona i Madrid que està formada per un equip al voltant de 40 persones.

La noticia d’aquesta iniciativa va arribar a través de la responsable del Departament d’Administració i Recursos Humans, que es va assabentar per una amiga, i tot just es va comunicar a la plantilla la idea de col·laborar amb una causa com aquesta tothom es va mostrar molt a favor.

No en va, la missió de Criteria es centra en les persones i tots/es els/les que hi formem part compartim els valors de la solidaritat, el compromís i la cooperació.

Així doncs, el 15 de febrer vam improvisar una cuina a les nostres oficines de Barcelona amb un fogó elèctric que va portar una companya i una olla i alguns estris de cuina que va portar una altra, i vam anar per feina.

Ningú va poder resistir-se a tastar la xocolata acompanyada de melindros, alhora que feia la seva donació: 2, 3, 4, 5 o 20 euros, el que cadascú va poder.

Aprofitant que teníem un grup d’alumnes fent classe a les nostres aules vam passar a oferir-los xocolata i es van mostrar molt contents/es de poder col·laborar amb la causa, el que és de valorar especialment, doncs molts/es troben a l’atur i estan formant-se per millorar les seves possibilitats de trobar una feina i, per tant, no els hi sobren els recursos.

Però la nostra xocolatada no es va limitar a Barcelona. Els companys i les companyes de l’oficina de Madrid també es van posar el davantal per preparar la seva xocolatada i col·laborar amb aquest esdeveniment.

Veient la bona acollida que ha  tingut la iniciativa –i com de bona estava la xocolata!- sens dubte el 15 de febrer queda marcat al calendari de Criteria com el dia de la xocolatada solidària per la investigació del càncer infantil i ens marquem com a objectiu superar la recaptació que hem aconseguit aquest any.

Des de Criteria animem a totes les empreses a participar-hi!