AMPA ESCOLA JOAN PERICH I VALLS - SANT JOAN DESPI - Xocolatada Solidaria

AMPA ESCOLA JOAN PERICH I VALLS – SANT JOAN DESPI

maig 10, 2018

A la nostra escola tenim la sort de comptar amb una comissió especial de solidaritat, i quan en Lluis de Mua Solidaris ens va explicar la iniciativa de la xocolatada a favor del càncer infantil, la comissió de seguida va entusiasmar-se amb la idea de poder-hi participar.

Com sempre, la direcció de l’escola i  l’equip de la coordinació de menjador ens van donar el seu suport. Ens van distribuir les diferents tasques i tot va començar a possar-se en marxa: coordinar les compres, preparar tiquets i fer la difusió.

El 15 de febrer, el dia en què va fer-se la xocolada, el grup de voluntaries va preparar la xocolata desfeta -que vam acompanyar amb melindros-  i varem posar una paradeta a la porta de l’escola a l’hora de la sortida dels nens i nenes.  Vam aconseguir recaptar 252 euros.

En resum, va ser una activitat molt gratificant en la que esperem participar en properes edicions. El valor de la solidaritat és, sense dubte,  fonamental,  i cal transmetre’l als nostres fills. I és molt millor si l’endolcim amb xocolata!!!

 

AMPA ESCOLA JOAN PERICH I VALLS

SANT JOAN DESPI