APA Joana d'Empúries - Xocolatada Solidaria

APA Joana d’Empúries

març 12, 2020

El passat dimarts 25 de febrer vam celebrar a l’escola un ESMORZAR SOLIDARI i ens vam tacar de xocolata i magdalenes pel càncer infantil.
La tipologia del nostre alumnat fa inviable l’organització d’un berenar a la sortida de l’escola, doncs la gran majoria de l’alumnat marxa a casa amb el bus escolar. És per això que, gràcies a la idea i implicació de l’equip directiu i de mestres de l’escola, nosaltres fem un esmorzar solidari a l’hora del pati del matí, a l’escola.
L’empresa que ens gestiona el menjador escolar (Catering Vilanova), va aportar gratuïtament la xocolata desfeta i un supermercat local (Esclat Empuriabrava), les magdalenes
Des de la junta de l’A.P.A. passem una circular a les famílies unes setmanes abans, explicant la iniciativa i demanant la col·laboració voluntària de mínim 1€ per l’esmorzar. L’equip docent explica el significat d’aquesta col·laboració a l’alumnat. És així com la mainada, les famílies, els i les mestres i el personal no docent de l’escola han fet les seves aportacions econòmiques fins a un total de 860 €.
Estem molt agraïdes d’haver trobat suport per una iniciativa així, i haver aportat el nostre granet de sorra per ajudar a que moltes nenes i nens puguin superar aquesta malaltia tant dura.
Segur que l’any que ve ens tornarem a tacar!