AMPA's DE SILS - Xocolatada Solidaria

AMPA’s DE SILS

febrer 23, 2020

A Sils les 4 AMPA’S del poble hem organitzat la Xocolatada Solidària i hem comptat amb el suport i ajuda de l’Ajuntament de Sils i la Comissió de festes.
Hem fet una cercavila pel poble amb els gegants de les Escoles, els capgrossos de l’ESBART DANSAIRE EL CABIROL i els timbalers de XIVARRI. Tot seguit hem menjat la xocolata que ens han preparat LES CUINERES DE SILS, juntament amb la coca que ens ha preparat la FLECA CAN COMPANYÓ i els brioixos que ens han fet amb la massa de PURATOS.
Hem ballat a ritme de Zumba amb la LAURA R., hem deixat els nostres desitjos al Cavall de la MAR V. ESCULTORA, hem penjat dibuixos de tasses de xocolata fetes a les Escoles pels nens del poble al Gran Mural i hem ballat i cantat amb en RIKUS.
Agraïm també la col•laboració de:
Hostal De Mallorquines, Fleca Mallorquines, Queviures Ca L’oliva, Frit Ravich, Euroestrellas, Bio Girona, Policia Local , Protecció civil, Escola Els Estanys, i Jacint Verdaguer i les aportacions econòmiques de KAVE HOME, CODITER, ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS IEMPRESARIS DE SILS, I AMPA Els Estanys, AMPA Jacint Verdaguer, AMPA La Quitxalla i AMPA Institut de Sils.
Hem recollit: 2.5534,53€
Moltíssimes gràcies a tothom! A Sils ens hem Tacat per la investigació del càncer infantil!!!