AMPA Damià Mateu - Xocolatada Solidaria

AMPA Damià Mateu

febrer 19, 2020

Des de l’AMPA Damià Mateu, fa 3 setmanes, davant la proposta dels membres en participar de la 3ª Xocolatada pel Càncer Infantil, no ens ho pensem massa i ens hi adherir ràpidament.
L’Escola Damià Mateu, és una petita escola d’una sola línia de Llinars del Vallès, amb uns 200 alumnes però un teixit comunitari i participatiu molt alt.
Com objectiu principal teníem recollir el màxim de diners possibles en forma de donatiu i comencem a teixir una iniciativa de participació entre tots els comerços de Llinars i l’Ajuntament. Anem botiga a botiga, oferint la possibilitat de participar de dos maneres diferents, amb donatiu econòmic o amb un obsequi, que ens serviria per fer una rifa el dia de la xocolatada.
La 3ª Xocolatada, volíem que fos un bon reclam, no només pel caire solidari de la jornada sinó també, per l’atractiu i varietat de les activitat que la vestien.
Ens posem en contactar amb entitats del poble i la seva resposta va ser unànime en venir i col·laborar. La Xocolatada, va ser una festa amb activitats com: Correfocs , Batucada, Slott, jocs clàssics i un munt d’activitats, conduïdes per voluntaris: Taller de Polseres, Bombolles gegants, Taller de manualitats, PintarCares, col·locació de trenes artificials, venta de dessuadores i un sorteig amb 26 regals.
Es van recollir 1.154,33 € i ho hem d’agrair a gràcies als comerços i empreses participants (Ferreteria Carbonell, Mediterrània, Esteve Pastisseria, Can Nogueras, Pastisseria J. Pou, Flositarua Maria Pey, Todo Bueno, Ca l’Antany, ENE, Cansaladeria Espinosa, Gaudir de la Natura, Bar La Plaça, Forn La Mir, Floristeria i Regals Matilde, Lletres i Colors, La Xocolateria, Ribot Music, Alimentació d’Elit, Perruqueria Montse, Duplica EDV, El 3er Element, Forn de La Riera, Sabaïdi, Can Taulats, Casa de les Llanes i Senyor Enciam), totes les entitats col·laboradores (BatuKem Llinars, Slot Llinars i La Piula), els voluntaris anònims i de l’AMPA Damià Mateu que varen col·laborar en l’organització i en els tallers. I per últim, el suport de l’Ajuntament de Llinars del Vallès.
I el més important a destacar, va ser l’experiència d’organitzar i viure una festa plena de compromís, sensibilització, valors i diversió que ens fa concloure amb ganes i il·lusió de repetir la participació pel 2021.