AFA ESCOLA ELS LLORERS - Xocolatada Solidaria

AFA ESCOLA ELS LLORERS

juny 1, 2022

Hola,
L’escola Els Llorers va celebrar la Xocolatada Solidària el passat divendres 6 de maig amb gran èxit! Moltes famílies de l’escola i veïns de l’Eixample Esquerra es van engrescar a berenar per recolzar la investigació del càncer infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu. I no només ens vam reunir per berenar, també vam jugar, pintar i ballar en el tall reivindicatiu de l’avinguda Roma, dins de l’agenda de la Revolta Escolar. Aquesta iniciativa reclama un entorn més saludable pels infants en els carrers que envolten les escoles. D’aquesta manera l’escola Els Llorers va voler aunar la reivindicació de la salut ambiental amb lluita contra el càncer.
Vam aconseguir més de 900€ de recaptació per finançar la investigació mèdica. Tot un èxit en només una tarda!
L’AFA de l’escola vol agrair la participació a totes les famílies i molt especialment a totes les empreses d’alimentació i els comerços del barri que van col·laborar desinteressadament per fer possible la xocolatada:
AlimentArt
Carrefour
Supermercat Keisy
Panet
Pa de llet
Cafè Daurada
Bar Barça
Restaurant Last Monkey
Us adjuntem fotos de la tarda i també podeu seguir les nostres publicacions de la xocolatada soliària 2022 a Instagram: escola_els_llorers
L’any vinent ens tornarem a tacar de xocolata per una bona causa!!!
Salutacions
Judith Muñoz
Presidenta AFA Els Llorers