logo
 

Notícies

L’Ingrid és una noia de 14 anys de Juncosa (Les Garrigues) a qui al setembre li van detectar un sarcoma sinovial, un tipus de càncer en el seu cas maligne, després d’una operació a l’Hospital Santa Maria de Lleida. Aquí podeu veure el vídeo que…

David Sánchez, presidente de Pulseras Candela, habla en Ràdio Sant Feliu sobre la Chocolatada Solidaria. Concretamente, en Sant Feliu de Llobregat, la Chocolatada se celebra el 17 de febrero de 2018.
Irene Navarro, de Lluita d'Arnau, y la periodista Mercè Fernández hablan de la Chocolatada Solidaria en la radio de Parets del Vallès RAP107.
¡La Xocolatada Solidaria es notícia! TVE parla del projecte solidari, de la calebració de la xocolatada al Centre d'Estudis Mollet i del detall de Jordi Alba amb els nens de l'Hospital Sant Joan de Déu.
A Ràdio Granollers es va parlar dels diferents projectes en favor del càncer infantil. Podeu escoltar les declaracions del David Sánchez, president de l'Associació "Pulseras Candela"; Adolfo Aznar, caporal de la Policia Local de Granollers; Alberto Rueda, caporal de la Policia Local de Granollers; Albert...
Al programa "La Ciutat" d'Onda Cero entrevisten la Laura Bella, fundadora de l'Associació contra el Rabdomiosarcoma i al David Sánchez, president de l'Associació Pulseras Candela.
La televisión comarcal Vallès Visió habla de la Chocolatada Solidaria. En el vídeo se encuentran las declaraciones de Irene Navarro (la Lluita de l'Arnau) y de David Sánchez (Pulseras Candela).
Spot publicitario de la Chocolatada Solidaria 2018. Todos los beneficios irán destinados al Hospital Sant Joan de Déu para la investigación del cáncer infantil. ¡Mánchate por el cáncer infantil!