IDEES I OPCIONS - Xocolatada Solidaria

Idees i opcions

Sabem que aquest any serà més complicat poder fer les vostres xocolatades. Per això us volem agrair més que mai la vostra col·laboració i us proposem diferents opcions i idees:

Xocolatada presencial a l’escola/empresa/entitat (como sempre, però respectant les distàncies i normatives actuals). Podeu fer-la a la pròpia classe, al pati, al menjador, a l’hora de la sortida, per grups, etc.).

Com?

– Informar a les famílies que l’escola participa en la 4a Xocolatada Solidària per a la investigació del càncer infantil el dia que trieu, mitjançant el donatiu que considereu.

– Preparar la xocolatada a la vostra manera (demanar col·laboració a comerços o empreses properes o comprant el material, i es poden oferir sucs o cafè o xocolata amb melindros, batut de xocolata ja preparat, etc.)

– Formar un equip de voluntaris per preparar la xocolatada el dia seleccionat. Repartir la xocolata o el que s’hagi triat i recollir les donacions (el mateix dia o durant tota la setmana).

– Fer la vostra donació per transferència de la recaptació total. Molt important aquets any, indicar el CODI d’INSCRIPCIÓ que rebreu a l’inscriure-us o visible en el mur d’inscripcions (per a que puguem vincular la donació al vostre centre).

Xocolatada a distància (si no es poden fer presencials, es poden organitzar en format on-line, a casa, a xarxes socials, fent una rifa, fent conscienciació a les famílies de la importància de la investigació, etc.)

Com?

– Informar a les famílies de l’escola, treballadors de l’empresa o participants de l’entitat, que enguany participeu en la 4a Xocolatada Solidària per a la investigació del càncer infantil. I que, tot i que no la podeu fer de forma presencial, podeu “Muntar un bon cacau entre tots!”

Algunes idees:

– Preparar packs individuals (cacau, galetes, pa amb xocolata, una presa de xocolata, etc .) que els alumnes/treballadors s’emportaran a casa a canvi d’un petit donatiu.

– Organitzar un repte entre les famílies de l’escola o treballadors:

  • Fer un donatiu individual a través de la web (amb targeta bancaria) i fer una xocolatada a casa, en la que es connecti amb els companys de classe a una hora concreta i es vegin tots menjant xocolata.
  • Al fer el donatiu, rebràs el diploma de ‘jo ja he donat’ i pots fer una foto amb la que: muntar un collage amb totes les fotos a exposar en l’escola; organitzar un repte en la classe; fer un concurs en xarxes socials amb la foto més divertida, etiquetar a 3 amics més per a que es sumin a la campanya, etc.
  • Organitzar una rifa amb productes. S’ofereixen butlletes a canvi d’un donatiu, s’organitza el sorteig de regals i la recaptació es destina a la Xocolatada Solidària. Podeu demanar la col·laboració de comerços locals per als regals de la rifa.

– Indicar que el donatiu es faci a través del botó ‘dona’ de la web, posant el CODI d’INSCRIPCIÓ (que rebreu a l’inscriure-us o visible en el mur d’inscripcions) i així podrem sumar totes les donacions individuals de l’escola/empresa/entitat. La difusió de cóm donar i el número d’inscripció es poden fer mitjançant els grups de WhatsApp.