Donacions - Xocolatada Solidaria

Donacions

Amb la vostra donació aconseguirem que tots els nens rebin un tractament, i poder rebaixar el 20% de nens que no superen la malaltia.

La idea d’aquesta iniciativa solidària, que impulsem des de les associacions, és recaptar fons per a les recerques del Càncer Infantil que es desenvolupen en el laboratori de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. La donació es realitzarà directament al compte de l’Obra Social del mateix hospital, que és l’entitat que gestiona aquests projectes.

Donació per transferència

Una vegada hagi finalitzat la vostra xocolatada solidària, ja sigueu una escola, una entitat o una empresa, tan sols és necessari ingressar els diners recaptats al compte següent:

Núm. IBAN Caixabank : ES68 2100 5000 5202 0029 5857
Titular: Fundació Sant Joan de Déu
Concepte: Nom de l’escola, entitat o empresa

Una vegada realitzada la transferència, necessitem una còpia del justificant d’ingrés en la següent adreça: info@xocolatadasolidaria.org. En breu, rebreu un mail de resposta i una carta d’agraïment. També, us mantindrem informats sobre quins projectes aconseguim finançar gràcies a la vostra aportació.

A la nostra pàgina web podreu trobar tota la informació necessària per difondre la nostra iniciativa, participar en activitats i concursos, així com publicar o veure les imatges més originals de les festes solidàries celebrades.