logo

DONACIONS

Amb la vostra donació aconseguirem que tots els nens rebin un tractament mèdic i que el 80% superin la malaltia.

La idea d’aquesta iniciativa solidària, que impulsem des de les associacions, és recaptar fons per a les recerques del Càncer Infantil que es desenvolupen en el laboratori de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. La donació es realitzarà directament al compte de l’Obra Social del mateix hospital, que és l’entitat que gestiona aquests projectes.

Una vegada hagi finalitzat la vostra xocolatada solidària, ja sigueu una escola, una entitat o una empresa, tan sols és necessari ingressar els diners recaptats al compte de l’Obra Social de l’Hospital Sant Joan de Déu amb les referències següents:

 

Núm. IBAN Caixabank : ÉS95 2100 3887 0102 0004 6321
Concepte: Xocolatada 2018 + nom del centre / entitat / empresa

 

Una vegada realitzada la transferència, necessitem una còpia del justificant d’ingrés en la següent adreça: info@xocolatadasolidaria.org. En breu, rebreu un mail de resposta i una carta d’agraïment. També, us mantindrem informats sobre quins projectes aconseguim finançar gràcies a la vostra aportació.

A la nostra pàgina web podreu trobar tota la informació necessària per difondre la nostra iniciativa, participar en activitats i concursos, així com publicar o veure les imatges més originals de les festes solidàries celebrades.